Alla inlägg den 8 juli 2009

Av Linda Göransson - 8 juli 2009 20:14

Hej!

Nu har Freja kommit hem till sitt nya hem. Det har gått väldigt bra.


I måndags kväll hämtade Anders min på flyget, därifrån åkte vi direkt upp till Dorotea där vi bodde över på en camping, som ni ser på kortet så firade vi in våran semester.

På tisdagen åkte vi upp till Arvidsjaur för att hämta hem Freja. När vi kom fram till uppfödaren pratade vi hund och jakt över en god lunch som vi blev bjudna på. TACK!  Papper skrevs och frågor ställdes, även fast man haft valp tidigare är det ju ett tag sedan nu.


Resan hem gick väldigt bra, Freja sov sin skönhetssömn som ni ser på bilden:) När vi kom hem var det lite spring i de små benen som fått åka bil en halv dag. När de blivit någorlunda ro i kroppen var det dags att natta. Hon sov i stort sett hela natten, var ut en gång kl: 4 och en kl:6, somna om igen och sov till 9 då tyckte hon att det var morgon. Jag själv hade gärna fortsatt sova eftersom jag lyckats blivit sjuk, är det inte typiskt då man får semester...man ska tydligen aldrig slappna av:(


Idag har vi bara bekantat oss med varandra, hon är helt underbar. Följer mig vart jag än går, känner verkligen att jag är hennes trygghet nu.

Detta kommer att bli en underbar hund!!! :-)


Nu ligger hon i mitt knä, har nyss varit ut på en liten promenad tillsammans med Leo, han tycker säkert att hon är som en liten irriterande mygga.

Men han har verkligen tålamod med henne.


Ovido - Quiz & Flashcards